Demi Lovato'ya bir şok da hackerlardan!

ABD'li ünlü şarkıcı Demi Lovato geçtiğimiz yıl aşırı dozda uyuşturucu yüzünden ölümün eşiğinden döndü. O günden bu yana zor günler geçiren Lovato'ya bir darbe de hackerlar vurdu. Ünlü şarkıcının Snapchat hesabını hackleyen bilgisayar korsanları mahrem fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı.

Geçen yıl Temmuz ayında aşırı doz uyuşturucu kullandığı için ölümden dönen ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun başı bu kez de internet korsanlarıyla dertte.

27 yaşındaki Lovato’nun Snapchat hesabını ele geçiren siber saldırganlar, genç şarkıcının özel fotoğraflarını sızdırdı.

Demi Lovato'ya bir şok da hackerlardan!
Olay kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Lovato’nun ekibi fotoğrafların kaldırılması için çalışma başlattı. Genç şarkıcıya hayranlarından da destek mesajları geldi.

Demi Lovato'ya bir şok da hackerlardan! - Resim : 2

Lovato’nun zor bir süreçten geçtiğini ve hala iyileşme aşamasında olduğunu belirten hayranları, “Bir insan bunu niye yapar? Demi bunların hiçbirini hak etmedi” ifadelerini kullandı.

Demi Lovato'ya bir şok da hackerlardan! ile ilgili etiketler ABD bilgisayar Şarkıcı Snapchat Demi Lovato hacker bilgisayar korsanları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.