Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti

28 Ağustos'ta dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37) önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi. Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir'in kıyafetleri ise dikkat çekti. Güzel oyuncunun günlük kıyafet kombini için ödediği ücret dudak uçuklattı. Özdemir sadece kemeri için 11 bin TL ödedi. İşte Demet Özdemir'in şıklığının bedeli...

5 ay önce Six Senses Hotel’de muhteşem bir düğünle evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir Koç önceki akşam Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Oğuzhan Koç, ''Cuma günü yeni şarkım çıkıyor. Klibini izledik burada. Demet’e izlettim. Hanımın onayını aldım.'' şeklinde konuştu.

Yılbaşı için henüz program yapmadıklarını belirten ünlü şarkıcı ''İkimizin de işleri çok yoğun. Bu yüzden bu yılbaşını birbirimize ayırdık. Nereye gideceğimiz belli değil daha.'' dedi.

Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti


Öte yandan Demet Özdemir'in kıyafet kombini ise dikkat çekti. Genelde sade ve şık giyinen Demet Özdemir bir kez daha kıyafet seçimiyle adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları büyük ilgi gören Özdemir'in giydiklerinin bedeli ortaya çıktı. Eşi Oğuzhan Koç’la mekan çıkışı görüntülenen Demet Özdemir’in sadece taktığı kemerin fiyatının 11 bin TL olduğu öğrenildi. Özdemir'in bu kombininin bedeli ise toplamda 150 bin TL.

Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti - Resim : 2


İŞTE DEMET ÖZDEMİR'İN ŞIKLIĞININ BEDELİ

Çanta - 63 bin TL

Mont - 30 bin TL

Ayakkabı - 20 bin TL

Pantolon - 12 bin

Kemer - 11 bin TL

Gömlek - 1850 TL.

 Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti - Resim : 3

 

 

Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.