Demet Özdemir'i ekranda görenler tanıyamadı! Ters ışık kurbanı oldu...

Son olarak "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve son günlerde Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Demet Özdemir, konuk olarak katıldığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programında ters ışık kurbanı oldu. 29 yaşındaki oyuncunun görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu.

Son dönemin hızla yükselen isimlerinden genç oyuncu Demet Özdemir'in konuk olduğu programdaki görüntüsü olay oldu. Rol aldığı dizinin final yapmasının ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile soluğu tatilde alan Özdemir son alarak tekne pozlarıyla gündeme gelmişti. Demet Özdemir konuk olduğu Çok Güzel Hareketler 2 programında ters ışık kurbanı oldu. Demet Özdemir'in bu halini gören sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu.


EKRANDAKİ HALİ ŞOKE ETTİ

Reklam aşkı yaşadıkları iddia edilen şarkıcı Oğuzhan Koç ile olan ilişkisi dolu dizgin devam eden Demet Özdemir her hareketiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Rol aldığı dizilerin ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Instagram'da 14 milyon takipçisi bulunan Özdemir'in yüzünü gören hayranları, 29 yaşındaki oyuncunun o halini şaşkınlıkla karşıladı. Bambaşka biri gibi görünen oyuncuya bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından "Her haliyle güzel" yorumları yapılırken bazıları da "Demet'e ne yaptılar böyle?", "Orijinali bu mu?" yorumları yapıldı.


İşte Demet Özdemir'in olay olan görüntüsü...

Demet Özdemir'i ekranda görenler tanıyamadı! Ters ışık kurbanı oldu...

Demet Özdemir'i ekranda görenler tanıyamadı! Ters ışık kurbanı oldu... ile ilgili etiketler Demet Özdemir Sosyal Medya Instagram çok güzel hareketler bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.