Demet Özdemir'den kötü haber! Son sağlık durumunu açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attığı sevgilisi Oğuzhan Koç ile Çeşme'de tatil yapan Demet Özdemir'den kötü haber geldi. 30 yaşındaki oyunu koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Demet Özdemir, "Biraz ağrılı ve sancılı atlatıyorum. Tedavim devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç (37) ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Demet Özdemir (30) sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Demet Özdemir, 16 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu ve sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Demet Özdemir'in rol aldığı "Aşk Taktikleri 2" filminin çekimleri de ertlendi.


''AĞRILI VE AĞIR ATLATIYORUM''

28 Ağustos'ta Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“3 yıldır hiç olmamıştım ama coronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum. Ama tedavim devam ediyor, yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin, beni merak eden, adıma üzülen, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum”

Demet Özdemir'den kötü haber! Son sağlık durumunu açıkladı

FİLM ÇEKİMLERİ ERTELENDİ

Tatil sırasında koronavirüse yakalanan ve karantinaya giren Demet Özdemir'in rol alacağı "Aşk Taktikleri 2" filminin çekimleri ise bir hafta ertelendi. Demet Özdemir filmde Şükrü Özyıldız'la başrolü paylaşıyor.

Demet Özdemir'den kötü haber! Son sağlık durumunu açıkladı - Resim : 2

 

Demet Özdemir'den kötü haber! Son sağlık durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç