Demet Özdemir'den güzel haber... Koronavirüsü atlattı

Kendisinden 7 yaş büyük aşkı Oğuzhan Koç ile geçtiğimiz haftalarda nişanlanan 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir düğün arefesinde koronavirüse yakalanmıştı. Sağlık durumu merak konusu olan Demet Özdemir'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncunun test sonucu negatif çıktı.

Oğuzhan Koç ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan ve 28 Ağustos’ta nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Demet Özdemir düğün arefesinde koronavirüse yakalanmıştı. Evinde karantinaya giren Özdemir'in rol aldığı "Aşk Taktikleri 2" filminin çekimleri de ertlenmişti.

Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Demet Özdemir, “3 yıldır hiç olmamıştım ama coronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum. Ama tedavim devam ediyor, yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin, beni merak eden, adıma üzülen, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.


Demet Özdemir'den güzel haber... Koronavirüsü atlattı

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI


Demet Özdemir'den günler sonra güzel haber geldi. Demet Özdemir'in koronavirüs testi negatif çıktı. Hastalığı kısa sürede yenen ünlü oyuncu Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

 

Demet Özdemir'den güzel haber... Koronavirüsü atlattı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç