Demet Özdemir'den gelinliğine yapılan olumsuz yorumlara yanıt

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos'ta hayatını birleştirmişti. Düğünün ardından Demet Özdemir'in gelinliği ile Oğuzhan Koç'un ayakkabıları gündem olmuştu. 30 yaşındaki oyuncu gelinliğine gelen olumsuz eletirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Geçtiğimiz pazar günü Six Senses Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle evlenen Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) düğününe gelinlik ve ayakkabı seçimleri damga vurmuştu.



Düğünde toplamda 3 gelinlik giyen Demet Özdemir'in Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinliği kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve halı kaydırmaza benzetilmişti. Oğuzhan Koç'un boyunu uzatmak için tercih ettiği 17 bin 600 TL'lik damat ayakkabısı da çok konuşulmuştu.

demet-ozdemir-ile-oguzhan-koc


''HER ŞEY KÖTÜLENİR MAALESEF...''

Demet Özdemir, gelinliği ile ilgili sosyal medya yapılan ilginç benzetmelere ve olumsuz yorumlara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Düğünden bir karesini yayınlayan Demet Özdemir, fotoğrafın altına ''Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef. Ama gerçek anlar! Ne eleştiri ne kötüleme o anları gölgeleyebilir. An biriktirin an! İyi bakın resme ne çok an ne çok sevgi var!'' notunu düştü.

demet özdemir gelinliği

 

Demet Özdemir'den gelinliğine yapılan olumsuz yorumlara yanıt ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün Sosyal Medya gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.