Demet Özdemir ülkeyi terk etti! Yunanistan'da aldığı evin fiyatı dudağınızı uçuklatacak...

Başarılı oyuncu Demet Özdemir Yunanistan'dan ev aldığı söylentileri ile gündeme gelmişti. Bu haber doğrulanmış, ancak evin henüz tamamlanmadığı ile lgili Demet Özdemir'den açıklama gelmişti. Şimdi ise oyuncunun, Atina'da bulunan yeni evine yerleştiği konuşuluyor.

Demet Özdemir yer aldığı her projesinde başarısı ile dikkat çekiyor. Güzel oyuncu son olarak Adım Farah dizisi ile ekranlara geldi. Çok sayıda dijital projede yer alan Demet Özdemir ayrıca çok iddialı sahnelerde de yer aldı.

Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile ayrılan Demet Özdemir yaklaşık 33 milyon TL'ye mal olan dubleks villasında yaşamaya başladı. Demet Özdemir, Glifada bölgesindeki bahçeli evini 50 bin Euro harcayarak dekore etti.

YAZ VE KIŞ İÇİN AYRI YERLERDEKİ EVLERİNDE KALACAK

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Özdemir, bu yeni evinde yılın 4-5 ayını geçirmeyi planlıyor. Kışları Atina'da, yazları ise Mikonos'ta vakit geçirecek şekilde bir düzen kurmaya hazırlanan güzel oyuncunun aynı zamanda Zekeriyaköy'de de şık bir villası bulunuyor.

Demet Özdemir ülkeyi terk etti! Yunanistan'da aldığı evin fiyatı dudağınızı uçuklatacak... ile ilgili etiketler Demet Özdemir Yunanistan Atina
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.