Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Demet Özdemir, dün eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir'in elindeki kağıtlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda birçok ünlü ismin katıldığı görkemli bir düğünle evlenmişti. Çiftin mutluluğu kısa sürdü ve ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düştü. Adalar Adliyesi'nde tek celsede boşanan ikili birbirlerinden bir talepte bulunmadı. 

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi

Ayrılık kararının ardından bekar evine dönen Demet Özdemir, dün Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. 

Magazin Tadı tarafından görüntülenen ünlü isim, kapıda kendisini bekleyen basın mensuplarına kalan eşyalarını almak için eve geldiğini söyledi. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken Özdemir, "Birkaç eşyam kalmıştı onları aldım. Aynen prosedürler vardı" demekle yetindi.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi - Resim : 2

"BUNLARI ANLATACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORSUN HERHALDE"

Demet Özdemir, "Bir saattir içeridesiniz. Oğuzhan Bey'le neler konuştunuz?" sorusuna ise "Saçmalama bunları anlatacağımı düşünmüyorsun herhalde" yanıtını verdi.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi - Resim : 3

 

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Eski eşinin evinden çıkarken görüntülendi ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.