Demet Özdemir, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı! İzleyiciler şaşkına döndü

Son olarak Adım Farah dizisinde başrolü oynayan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programda Demet Özdemir'i görenler şaşkına döndü. İşte Demet Özdemir'i Müge Anlı'nın programına getiren o sebep...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde dikkat çeken anlar yaşandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, programa katıldı. Özdemir'in programa neden katıldığı merak edilirken Müge Anlı, konuya açıklık getirdi.

DEMET ÖZDEMİR'DEN ÖRNEK HAREKET!

Özdemir, Müge Anlı'nın iyilik kampanyasına katıldı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 4 adet akülü tekerlekli sandalye bağışladı.

Müge Anlı "Zaten çok seviyordum, sevgim katlandı" dediği Özdemir'in programın sıkı bir takipçisi olduğunu ve tüm konulara hakim olduğunu da dile getirdi.

Demet Özdemir, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı! İzleyiciler şaşkına döndü ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.