Demet Özdemir istedi, Oğuzhan Koç bıçak altına yattı! Göbek ve kalça yağlarını aldırdı

14 Şubat'ta evlenme teklifi ettiği ve 'evet' yanıtını aldığı sevgilisi Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan 36 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç, sevgilisinin isteği üzerine bıçak altına yattı. Oğuzhan Koç, düğün öncesi göbek ve kalça yağlarını aldırdı.


2021 yılının ilk aylarında aşk yaşamaya başlayan ve 2022 yılının ilk günlerinde ayrılık haberleriyle gündeme gelen Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin ayrılığı kısa sürdü. Yeniden bir araya gelen ve yerleşen çift, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 14 Şubat’ta Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle gündeme geldi. Demet Özdemir’in sevgilisine evet yanıtını vermesi ve evlilik teklifinin yapıldığı organizasyondan detaylar günlerce konuşulmuştu.

 

Magazin basınının en gözde çifti konumundaki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi hakkında bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Oğuzhan Koç’la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Akay, ünlü şarkıcının sevgilisi Demet Özdemir'in isteği üzerine göbek ve kalça yağlarını aldırdığını açıkladı.

 

YAKIŞIKLI BİR DAMAT OLMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

“Liposuction Yaptırmasını Demet Önermiş” başlıklı bir yazı kaleme alan ünlü sanatçı Onur Akay, “Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı ve düğün öncesinde göbek ve kalça yağlarını aldırdı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu için sıkıntılar yaşadığını da öğrendim Koç, şimdilerde evde dinleniyormuş. Ayrıca baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da öğrendim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç’a acil şifalar dilerim. Oğuzhan Koç artık Demet Özdemir’in stil danışmanı Rutkay Öziş’le çalışmaya başladı. Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet’e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş.” ifadelerini kullandı.

 

Demet Özdemir istedi, Oğuzhan Koç bıçak altına yattı! Göbek ve kalça yağlarını aldırdı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ameliyat yağ aldırma liposuction
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.