Demet Özdemir, Gökçe Bahadır'ın eski aşkıyla görüntülendi!

Oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Gökçe Bahadır'la ilişkilerini birkaç hafta önce noktalayan Efe Duru ile birlikte eğlenirken görüntülendi.

Oyuncu Demet Özdemir, meslektaşı Gökçe Bahadır’ın eski sevgilisi Efe Duru ile önceki akşam bir mekanda eğlendi. İkilinin samimi halleri dikkat çekti.

FURKAN PALALI'YLA AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Öte yandan Demet Özdemir geçen günlerde No.309'daki rol arkadaşı Furkan Palalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Dizi devam ederken de sık sık aşk dedikoduları çıkan ikili bu iddiaları yalanladı.

Demet Özdemir daha önce futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikteydi. Oğuzhan Özyakup ile Demet yazın Bodrum Gümüşlük'te tatil yaparken görüntülenmişti.

Demet Özdemir, Gökçe Bahadır'ın eski aşkıyla görüntülendi! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Gökçe Bahadır eski sevgilisi efe duru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.