Demet Akbağ yıllar önce ceza aldığı suçu yine işledi

61 yaşındaki oyuncu Demet Akbağ ile Sarsılmaz Silah Sanayi'nin sahibi Ala Sarsılmaz Elmioğlu mahkemelik oldu. 9 yıl önce Ayşe Sultan Korusu'ndaki evinden ortak bahçeye 'saklı bahçe' yaptırınca komşusu Elmioğlu ile davalık olan Akbağ yıllar sonra yine aynı suçu işledi.

9 yıl önce mahkemelik olan komuşlar Demet Akbağ ile Ala Sarsılmaz Elmioğlu yeniden aynı konu yüzünden mahkemelik oldu. Akbağ'a, 2006 yılında dairesinden ortak bahçeye kapı açtırarak, kendine bir 'saklı bahçe' yarattığı gerekçesiyle dava açan Elmioğlu, Akbağ'ın, 9 yıl önceki gibi kendine özel bahçe yaptırdığını görünce yine soluğu mahkemede aldı.


Konuyu köşesine taşıyan Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un bugünkü 'Ceza aldığı suçu tekrar işledi!' başlıklı o yazısı...

Oyuncu Demet Akbağ ile Sarsılmaz Silah Sanayi'nin sahibi Ala Sarsılmaz Elmioğlu'nun mahkemelik olduğunu öğrendim. İşin garibi, 9 yıl önce de adliye koridorlarını aşındırmışlardı ve üstelik aynı nedenden dolayı! Belki hatırlarsınız; Ala Hanım, Bebek'teki Ayşe Sultan Korusu'nda bulunan Dere Apartmanı'ndan komşusu Demet Akbağ'a, 2006 yılında dairesinden ortak bahçeye kapı açtırarak, kendine bir 'saklı bahçe' yarattığı gerekçesiyle dava açmıştı. İki komşu, daha sonra dairelerini kiraya verip başka evlere taşınsa da mahkeme devam etmiş, 2012 yılında da dava Akbağ'ın aleyhine sonuçlanmıştı. Hakim, Akbağ'ın bahçeyi ve binayı eski haline getirmesine ve tüm masrafları karşılamasına hükmetmişti.

Demet Akbağ yıllar önce ceza aldığı suçu yine işledi

TAŞINIR TAŞINMAZ ÖZEL BİR BAHÇE YAPTIRDI

Demet Akbağ, bir dönem Kıvanç Tatlıtuğa'a da kiraya verdiği Ayşe Sultan Korusu'ndaki evine geri dönmüş. Taşınır taşınmaz da, 9 yıl önceki gibi yine duvarları kırdırıp kendine özel bir bahçe yaptırmış.


ALA HANIM GÖRDÜKLERİNDEN SONRA SOLUĞU YİNE MAHKEMEDE ALDI

Akbağ, Ala Sarsılmaz Elmioğlu'nun artık dairesinde oturmadığı için rahatmış, bahçesinde keyif çatıyormuş. Ama Ala Hanım, kiracısını ziyarete gelince keyfi kaçmış. Ala Hanım, Akbağ'ın, 9 yıl önceki gibi kendine özel bahçe yaptırdığını görünce yine soluğu mahkemede almış. Akbağ, hemen geri adım atıp yıktırdığı duvarı ördürmüş ve Ala Hanım'dan davasını geri çekmesini istemiş.

Demet Akbağ yıllar önce ceza aldığı suçu yine işledi - Resim : 2


Ancak Ala Hanım, kesilen ağaçların yenilerini dikmeden, taş döşediği çim alanı eski haline döndürmeden davadan vazgeçmeyeceğini söylemiş. Akbağ'ın, daha önce davayı kaybettiği için bahçeyi eski haline getireceğini düşünüyorum ama komşusunun hakkına tecavüz etmesine ve üstelik bunu, 9 yıl sonra tekrar yapmasına şaştım kaldım doğrusu!

Demet Akbağ yıllar önce ceza aldığı suçu yine işledi ile ilgili etiketler Demet Akbağ dava mahkeme Ala Sarsılmaz Elmioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.