Demet Akalın'ın transparan tarzı olay oldu! Modacısı eleştirilere yanıt verdi

Demet Akalın, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde modacı Tolga Çam imzalı siyah transparan detaylı bir elbise giydi. Ünlü şarkıcının iddialı sahne tarzını beğenenler kadar eleştirenlerde oldu. Ünlü şarkıcının modacısı yapılan eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde modacı Tolga Çam imzalı siyah transparan detaylı bir elbise giydi. Ünlü şarkıcının iddialı sahne tarzını beğenenler kadar eleştirenlerde oldu.

Akalın, daha önce 2. sayfa programında  “Bazı şeylerin dozu kaçtı. ‘Hangimiz daha çok açalım?’ yarışı başladı" demişti.

Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde transparan detaylı bir kıyafet tercih eden Akalın'ı bazı sosyal medya kullanıcıları eleştirdi.

Demet Akalın'ın transparan tarzı olay oldu! Modacısı eleştirilere yanıt verdi

MODACISINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü ismin modacısı olan Tolga Çam yorumlara kayıtsız kalamadı. Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kostümümüz çıkış şarkısı olan Sezen Aksu’nun #dansözdünya şarkısı için hazırlandı” diyen Çam açıklamasında “Açılış şovundan sonra konser kostümümüz giyildi. Frikik verilmemesi için de elbisenin içine her türlü önlemini aldık” sözlerine yer verdi.

Demet Akalın'ın transparan tarzı olay oldu! Modacısı eleştirilere yanıt verdi - Resim : 2

 

Demet Akalın'ın transparan tarzı olay oldu! Modacısı eleştirilere yanıt verdi ile ilgili etiketler Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.