Demet Akalın'ın 'Ramazan ayı programları' önerisini Bendeniz eleştirdi, Hatice destek verdi

Şarkıcı Demet Akalın, Ramazan ayı boyunca çeşitli iftar ve sahur programları yapan televizyon kanallarına ''Hocalara vereceğiniz yüzbinlerce lirayı dağıtın fakire fukaraya'' önerisinde bulundu. Akalın'ın bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü şarkıcı Bendeniz, Demet Akalın'ın bu açıklamasını eleştirirken, şarkıcı Hatice ise Demet Akalın'a destek çıktı.

Demet Akalın dün Instagram hesabından ''Ramazan ayında televizyon kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüzbinlerce lirayı dağıtın fakire fukaraya. Ben razıyım geçen seneki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor.'' şeklinde yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü.

Ünlü popçunun bu sözlerini destekleyenler kadar eleştirenler de oldu. Akalın'ı eleştirenler arasında 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Bendeniz de vardı.


BENDENİZ: 'İNSANLARA DİNİ DEĞERLERİN HATIRLATILMASI OLMASI GEREKENDİR''

Bendeniz, Demet Akalın'ın paylaşımı karşısında şu açıklamada bulundu:

''1 ay insanlara dini değerlerinin hatırlatılması olması gerekendir. Olmaması gereken ise yılın 11 ayı televizyon kanallarının iğrenç programla işgal edilmesidir. Ayrıca yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur. Nasılsa aynı şarkıları söylüyorsunuz.''

HATİCE: DEMET AKALIN YANLIŞ ANLAŞILDI

Şarkıcı Hatice ise meslektaşı Demet Akalın'a destek vererek sosyal medyada, ''Burda Demet yanlış anlaşıldı bence. Kesinlikle iyi niyetle söylediğini düşünüyorum. Tabiki Deniz de güzel konuşmuş ama elhamdulillah Müslümanız ve şartları biliyoruz. Bilmek istemeyen anlamayan insana 7.24 yayın yapsan nafile. Herkesin evinde illaki Kur'an-ı Kerim vardır, açıp okusunlar bu kadar basit.'' yorumunda bulundu.

 

Demet Akalın'ın 'Ramazan ayı programları' önerisini Bendeniz eleştirdi, Hatice destek verdi ile ilgili etiketler Demet Akalın Sosyal Medya Şarkıcı Hatice Bendeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.