Demet Akalın'ın orkestrası işi bıraktı!

Yılbaşında verdiği konserde orkestra ekibine eksik ücret verdiği iddia edilen Demet Akalın'ın tüm çalışanları işi bıraktı.

Yılbaşında meslektaşlarına oranla daha az ücretle konser veren Demet Akalın çalışanlarıyla kriz yaşadı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın konser sonrasında dansçı ve orkestra üyelerine normal tarife üzerinden ücretlerini ödemişti.

Yılbaşı nedeniyle bu ücreti kabul etmeyen ekip ödemelerin değiştirilmesi için ücreti Demet Akalın'a iade etti ancak Demet Akalın'dan beklenen ödeme gerçekleşmedi. Bunun üzerine tüm ekip işi bıraktı.

İddialar üzerine orkestra üyelerinden biri 2.Sayfa ekibine konuyla ilgili olarak "Evet Demet Akalın ile çalışmayı bıraktık. Yılbaşı ücreti bu işin patlama olayıydı. Daha öncesinde maddi ve manevi krizler yaşadık." açıklamasında bulundu. Sonrasında Demet Akalın'ın ekibinde çalışan üyeler sosyal medya üzerinden Demet Akalın ile çalışmayı bıraktıklarını dile getirdi.

Demet Akalın geçtiğimiz yaz verdiği konserde dansçıları sahneden kovmuş tek başına konser vermişti.

Demet Akalın'ın orkestrası işi bıraktı! ile ilgili etiketler Demet Akalın maaş Yılbaşı kriz orkestra
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.