Demet Akalın'ın kafasına şampanya döktüğü garson konuştu

Demet Akalın'ın sahne aldığı mekanda şampanyayı beğenmeyip garsonun kafasına dökmesi, sosyal medyada olay olmuştu. Konuyla alakalı açıklama yapan Demet Akalın, bunun yıllardır yapıldığını ve gurbetçi müşterilerin istediğini yazmıştı. Olayın başındaki isim olan o garson da açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Demet Akalın, sipariş ettiği içkinin tadını elma suyuna benzetince garsonun başından aşağı dökmüştü. Demet Akalın’ın bu hareketi, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisine neden oldu.

 

"GURBETÇİ MÜŞTERİLER İSTİYOR"

“O gecede personel şefinin kendisi ‘dök dök’ diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı.”

Açıklamasından sonra daha çok eleştiri alan Akalın'ı, başından aşağı şampanya döktüğü garson korudu.

 "ONUR VE GURUR DUYDUM"

Demet Akalın'la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan garson, durumdan memnun olduğunu dile getirdi:

"Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp ,birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim.

Demet Akalın'ın kafasına şampanya döktüğü garson konuştu

"ESPRİ AMAÇLIDIR"

Bu durum tamamen espri amaçlıdır.  Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır."

Demet Akalın'ın kafasına şampanya döktüğü garson konuştu - Resim : 2

 

Demet Akalın'ın kafasına şampanya döktüğü garson konuştu ile ilgili etiketler Demet Akalın şampanya garson Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.