Demet Akalın'ın eleştirilerine Müge Anlı'dan tokat gibi yanıt

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan 1,5 yaşındaki Naime Ceyda’nın bulunduğu yerden alınma anına ait görüntülere sert tepki göstermişti. Müge Anlı kendisine tepki gösteren Demet Akalın'a canlı yayında cevap verdi.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde günlerdir haber alınamayan iki kardeş, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu. Minik Naime Gaziantep’te bir kadının yanında bulunurken, kardeşi Lina’nın ise cansız bedenine ulaşıldı.


Kayıp olarak aranan Naime Ceyda Erbay'ı (1,5) bulunduğu yerden almaya giden Müge Anlı’nın ekibi, programın sıkı takipçisi Demet Akalın tarafından eleştirilmişti. Minik Naime'nin bulunduğu yerden alınma anlarına ait görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın isyan etmişti: "Bir de bunu yayın yapıyorsunuz, abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim he. Gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya. Ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler"

demet akalın


O anları televizyonda canlı yayında izleyen, Müge Anlı ile ekibini sosyal medya üzerinden sert bir dille eleştiren Demet Akalın'a Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi. Müge Anlı bugün atv ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programında kendisini eleştiren Demet Akalın’a yanıt verdi.

''BU TARZ DURUMLARDA BEN AĞLAYACAĞIMA SEN AĞLA''

Müge Anlı, Demet Akalın’ın ‘O çocuk öyle mi alınır ya?’ sözlerine ''Ben birkaç yerden duydum, 'bebek öyle mi alınır, böyle mi alınır' diyenleri. Bebek alınmak zorundaydı. Bebek oradan alınmaz, sonra oradaki kadın yukarı çıkarken merdivenlerden çıkarken ayağı takılır düşer. Oradaki polise derler 'sen niye almadın çocuğu' diye. Bazı şeylerde ben ağlayacağıma o ağlasın derler.'' şeklindeki açıklamasıyla yanıt verdi.

Demet Akalın'ın eleştirilerine Müge Anlı'dan tokat gibi yanıt ile ilgili etiketler Demet Akalın Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.