Demet Akalın'ın büyük pişmanlığı! Böyle af diledi...

Ünlü popçu Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla 'Sibel Can'la aralarındaki buzlar eridi mi?' dedirtti.

Atarlı popçu olarak tanınan Demet Akalın, yıllar önce Sibel Can'dan nikahında şahitlik yapmasını istemiş ancak Can, nikaha iki gün kala şehir dışında konseri olduğunu söyleyerek şahit olamayacağını bildirmişti.

'İNSAN HEM GEÇMİŞİNDE, HEM ÖZÜNDE DANSÖZ OLUR MU?'

Bunun üzerine Akalın, Can'a sinirlenmiş, 'İnsan hem geçmişinde, hem özünde dansöz olur mu?' diye yazmıştı.

Sibel Can'da ona "Suskunluğum asaletimdendir, bu çirkin yorumlara anlam veremedim. Söylenecek çok şey var ama Mevlana ne demiş; 'Suskunluğum asaletimden. Her lafa verilecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye! Hesabını mahkemede verecek." sözleriyle karşılık vermişti.

ZEYTİN DALI MI UZATTI?

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Instagram sayfasında Can'ın şarkısını seslendirdiği bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Takipçileri bu durum için, 'Demet Akalın, Sibel Can'a zeytin dalı mı uzattı?' yorumunu yaptı.

Demet Akalın'ın büyük pişmanlığı! Böyle af diledi... ile ilgili etiketler Demet Akalın Sibel Can Instagram Dansöz pişmanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.