Demet Akalın'ın boşanma sebebi ortaya çıktı!

Eşi Okan Kurt'tan jet hızıyla boşanarak tüm hayranlarını şaşkına çeviren Demet Akalın'ın evliliğinin bitmesindeki sebep ortaya çıktı. Akalın'ın eşinin borçlarını dert etmediğini fakat aylar önce ''Gerekirse borcu birlikte öderiz ama kırmızı çizgim kızımız Hira. Eğer bu durumdan etkilenir, psikolojisi bozulursa o gün bu evlilik biter!'' dediği öğrenildi.

Demet Akalın-Okan Kurt çifti, dün Beykoz Adliyesi'nde boşandı. Duruşmaya ayrı ayrı gelen çiftin moralleri bozuktu. Toplam 10 dakika süren dava için gizlilik kararı alındı. Hira'nın velayeti anneye verilirken, Akalın, Kurt'tan nafaka ve tazminat talep etmedi.

Okan Kurt, çıkışta "Ne söyleyeyim ki!" demekle yetindi. Demet Akalın, çıkışta Okan Kurt'la bir araya gelmedi. Okan Kurt'un alyansı sağ elindeydi. Cep telefonunda kızı Hira'nın fotoğrafı vardı. 

 KURT SOYADINI VE FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Demet Akalın. evlerine haciz geldiği gün tüm sosyal medya hesaplarında kullandığı Kurt soyadını kaldırdı. Akalın, önceki gün de eşiyle çekilmiş tüm fotoğrafları silerek ilişkiye son noktayı koydu.

Demet Akalın'ın boşanma sebebi ortaya çıktı!

SON KARE

Demet Akalın ile Okan Kurt 6 gün önce bir AVM çıkışında bu fotoğrafı çektirdi. Demet Akalın ''Boşanacağınız söyleniyor, doğru mu?'' sorusuna ''Hayır, asla'' cevabını vermişti. Çifte dostları Fatih Ürek eşlik etmişti.

DEMET AKALIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Boşanmanın ardından Demet Akalın, sessizliğini attığı tweet'ler ile bozdu.

İşte Demet Akalın açıklamaları:

Demet Akalın'ın boşanma sebebi ortaya çıktı! - Resim : 2"Ağabeyinin home ofisiymiş benim evim.Pes artık! Kızımın odasını bile almayı düşündüler. Ne diyelim"

Demet Akalın'ın boşanma sebebi ortaya çıktı! - Resim : 3

 "Herkes her şeyi düşünebilir.Sıkıntı yok. Bana sevenlerimin duası yeter. Sağ olun"

Demet Akalın'ın boşanma sebebi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Okan Kurt Demet Akalın boşanma sebebi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.