Demet Akalın'dan Reina isyanı: Neden biri indiremedi!

Reina'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili kafasına takılan soruları paylaşan Demet Akalın, "Neden birisi çıkıp da arkadan onu indiremedi? Neden ve nasıl kaçtı?" tarzında bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul'daki ünlü gece kulübü Reina'da düzenlenen terör saldırısı sonrasında kafasına takılan soruları paylaştı.

TERÖR YİNE YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Reina'da düzenlenen terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden 39 kişinin ardından Türkiye, yılın ilk saatlerinde yine terörün karanlık yüzüyle karşı karşıya kaldı.

DEMET AKALIN'DAN TEPKİ

Ünlü isimler yaşananlara çok sert tepki verirken Demet Akalın, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kaçmasına tepki gösterdi.

"NEDEN BİRİSİ İNDİREMEDİ?"

Demet Akalın'ın saldırıyla ilgili yaptığı paylaşım şöyle: "İnsanın aklı fikri almıyor! Uyuyamıyorsun! Neden? Neden birisi çıkıp da arkadan onu indiremedi? Neden ve nasıl kaçtı? Delirmemek için birbirimize sarılalım… Sarılalım bu seferde sarılalım."

Demet Akalın'dan Reina isyanı: Neden biri indiremedi! ile ilgili etiketler Demet Akalın reina saldırısı tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.