Demet Akalın'dan, İbrahim Tatlıses'e 'yusuf yusuf' cevabı!

Twitter hesabından erkek kardeşinin yakında askere gideceğini duyuran ünlü popçu Demet Akalın, İbrahim Tatlıses'e göndermede bulunarak "Siz de çocuklarınızı askere gönderin" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret eden ünlü isimler arasında yer almayan isimlerden Demet Akalın, sitemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.

"BENİ KİMSE ARAMADI"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, "Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı" açıklamasında bulunmuştu.

İBRAHİM TATLISES'E LAF ATTI

Demet Akalın, bugün ise Twitter hesabından “Yusuf Yusuf'tan gelmedi" diyen İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap verdi

'Erkek kardeşim 2 Mayıs'ta askere gidiyor' diyen Akalın, "Bana yusuf yusuf diyen İbrahim Tatlıses! Yazık! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin, hadi bakalım" diye çıkıştı.

Demet Akalın'ın paylaşımı;

demet-akalin-ibrahim-tatlises-i-oglu-uzerinden-10729414_7567_m_1

Demet Akalın'dan, İbrahim Tatlıses'e 'yusuf yusuf' cevabı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İDO asker Hatay demer akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.