Demet Akalın’a bir tepki de Datça Belediyesi’nden geldi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, Pınar Gültekin paylaşımı büyük tepki toplamış, sosyal medya karışmıştı. Datça Belediyesi de, Twitter hesabından Akalın'ın paylaşımını alıntı yaparak, “Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Muğla’da 5 gündür kayıp olan ve eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Gültekin ile ilgili paylaşım yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın, “O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın? Varile beton dökmek ne ya” sözleriyle büyük tepki toplamıştı.

Akalın'ın bu mesajına sosyal medyadan "Merak ettiğiniz bu mu gerçekten", "Nasıl sığdırmış? Soruya bakar mısın? Şaka gibi", "Kadının öldürülmesi değil de üzerine beton dökülmesi mi tek sorun", "Bu tweet'i atarken utanmadınız mı hiç", Sence kısa olan bir kız mı sığdırılmayı hak ediyor", "Boyu kısa bir kadın öldürülseydi sorun yoktu yani öyle mi" gibi yorumlar geldi.

"UMARIZ TERCİHİNİZ HİÇ DEĞİŞMEZ"

Sosyal medyada Akalın’ın paylaşımına tepki yağarken, en dikkat çeken tepki ise Datça Belediyesi’nden geldi.

Demet Akalın’a bir tepki de Datça Belediyesi’nden geldi!

Datça Belediyesi, Demet Akalın’ın paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:“Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez...”  

 

Demet Akalın’a bir tepki de Datça Belediyesi’nden geldi! ile ilgili etiketler Demet Akalın datça belediyesi pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.