Demet Akalın yeni çizmeleriyle boy gösterdi!

Demet Akalın, 35 bin TL değerindeki çizmeleriyle dün akşam sahneye çıktı.

Şarkıcı Demet Akalıın 35 bin TL'lik çizmesini sosyal medya hesabından paylaşması magazin gündeminde tartışmalara yol açmıştı. Demet Akalın gelen tepkilere aldırış etmeyip 35 bin TL’lik çizmeleriyle yeniden boy gösterdi. Demet Akalın, çizmeleriyle kulisinden bir videoyu da takipçileriyle paylaştı.

8474228

Demet Akalın geçten günlerde çizmelerini uygun bir elbise bulamadığı için giymediğini söylemişti. Bu paylaşımın yeni bir tartışma yaratıp yaratmayacağı ise merak konusu oldu.

''ALINTERİYLE KAZANDIĞIM İÇİN... ''

Demet Akalın'ın, Amerika'dan aldığı 35 bin TL'lik çizmesi olay olmuştu. Hande Yener "Ben alınteriyle para kazandığım için bir çizmeye 35 bin TL veremem. Yatırımlarımı gayrimenkul üzerinden değerlendiriyorum. 35 bin lira bir çizmeye vereceğime o parayla klip çekerim" demişti.

Demet Akalın yeni çizmeleriyle boy gösterdi! ile ilgili etiketler Demet Akalın Hande Yener çizme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.