Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor

Yalçın Dümer'i programına konuk eden Demet Akalın, oyuncunun eski eşi Esra Balamir hakkında şok bir çıkış yaptı. 56 yaşındaki ünlü oyuncu Yalçın Dümer'in son günlerde ilk eşi Serpil Çakmaklı'dan olan kızı Merve Dümer'e özlemini sık sık dile getiriyordu. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan Dümer'in eski eşi Esra Balamir ile araları soğuk olan Demet Akalın programda öyle bir laf etti ki bomba etkisi yarattı.

Sinema sanatçısı Yalçın Dümer'i Yeşilçam'da canlandırdığı karakterler ile tanıyoruz. Son günlerde ise bir başka Yeşilçam efsanesi Serpil Çakmaklı'dan olan kızı Merve Dümer ile ilgili çıkışları ile gündeme geliyor.

Ünlü oyuncu Demet Akalın ve Alişan sabah programına katıldı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Dümer, tekrar ekranlara dönmeyi umduğunu söyledi. Kızının velayeti ile ilgili iddiaları yalanlayan Yalçın Dümer, Serpil Çakmaklı ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi.

Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor

Ancak programın sunucusu Demet Akalın, oyuncunun eski eşi Esra Balamir ile ilgili öyle bir laf etti ki tüm gün sosyal medyada bu konuşuldu.

Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor - Resim : 2

'Esra ile neden çocuk yapmadın?' sorusuna yanıt vermek istemeyen Yalçın Dümer'i köşeye sıkıştıran Alişan, 'Esra hemen makyajını yap gel. 1 buçuk saatin var' ifadelerini kullandı. Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir konuşulunca Demet Akalın sert çıkıştı.

Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor - Resim : 3

Yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ile Esra Balamir'in araları kısa sürece önce açılmıştı.

Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor - Resim : 4

Demet Akalın, Alişan'ın bir süredir arasının açık olduğu Esra Balamir'i canlı yayına davet etmesi üzerine 'Eve geldi kovdum evden, istemiyorum onu.' diyerek ağızları açık bıraktı.

Demet Akalın Yalçın Dümer'in eski eşi Esra Balamir'i yerin dibine soktu! Magazin dünyası bunu konuşuyor ile ilgili etiketler Demet Akalın demet akalıni yalçın dümer esra balamir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.