Demet Akalın: Saldırıdan kıl payı kurtuldum

Tatil için ekibiyle birlikte Amerika'nın Las Vegas kentine giden şarkıcı Demet Akalın yaşadığı korku dolu anları sevenleriyle paylaştı.

ABD´nin Las Vegas kentinde konsere yapılan ve 58 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan kıl payı kurtulduğunu açıklayan Demet Akalın yurda döndü. Ekip arkadaşlarının olay anında bir AVM´de mahsur kaldığını belirten Akalın, "Halen tüylerim diken diken. Olayı duyunca şok oldum" dedi.

Saat 16.45´de Los Angeles´ten İstanbul´a gelen şarkıcı Akalın, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Las Vegas´ta yaşanan saldırıyı Türkiye´ye dönüş için bindiği uçaktan öğrenen Akalın, “Olaydan birkaç saat önce uçağa binmiştim. Uçakta internete zor girdim. Öğrenince şok oldum yani. Birkaç saat önce o insanlarla karşılaşabilirdim. Ne bileyim yani hep açık alanlarda gezdik. Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM’de mahsur kalmış. Onlarla mesajlaştım ama iyiler. Onlar biraz daha tatilini uzatmak istediler ama ben de kızmıştım onlara” dedi.

“HALEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN”

Türkiye´deki güvenlik önlemlerinin daha sıkı olduğunun altını çizen Akalın konuşmasına şöyle devam etti: “Biz bazen burada kızıyoruz ya otellerin girişinde niye güvenlik var? Ben mümkün olduğunca kimlik göstermenin gerekli olduğu yerlerde hemen gösteriyorum güvenlikte hiç arıza çıkarmadan geçiyorum. Bizim ülkemiz o konuda iyi. Havalimanında didik didik aradılar. İndiğim günden itibaren hep aynı şeyi söyledim, insanlar hep elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor ve yapan da Amerikalı´ymış çok üzücü ya. Şu an bile tüylerim diken diken oldu.”

Demet Akalın: Saldırıdan kıl payı kurtuldum ile ilgili etiketler ABD Konser Saldırı lasvegas demet akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.