Demet Akalın ihtiyaç sahibi aile için Kütahya'ya gitti

10 yaşındaki Mehmet isimli bir çocuk için Kütahya Koruyucu Aile Derneği'nin (KÜKAD) başlattığı yardım çağrısına şarkıcı Demet Akalın duyarsız kalmadı. Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Şahin köyünde yaşayan ailenin yanına giden Akalın, yapımına başlanan prefabrik evi ve Mehmet'i ziyaret etti.

Şarkıcı Demet Akalın, çevresinden de aldığı yardım destekleri ile Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine geldi. KÜKAD Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Çavdar ve yönetimini ilk olarak ziyaret eden Demet Akalın burada derneğin başarı ile yaptığı çalışmaları görünce hayrete düştü.

Daha sonra Şahin köyüne giderek KÜKAD himayesinde yapımına başlanan prefabrik evi, oradan da ilkokulda Mehmet'i ziyaret etti ve öğrencilere yanında götürdüğü mont ve ayakkabıları hediye etti.

Demet Akalın ihtiyaç sahibi aile için Kütahya'ya gitti - Resim : 2

Sanatçı Demet Akalın'a da KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar tarafından Kütahya çinisi ve Tavşanlı meşhur leblebileri hediye edildi. (İHA)

Demet Akalın ihtiyaç sahibi aile için Kütahya'ya gitti - Resim : 3

Demet Akalın ihtiyaç sahibi aile için Kütahya'ya gitti ile ilgili etiketler Demet Akalın Kütahya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.