Demet Akalın Hande Yener'e esti gürledi!

Demet Akalın hakkında çıkan söylentilere bir bir yanıt verdi.

Geride bıraktığımız aylarda yaşadığı haciz şoku sonrasında kocası Okan Kurt’la ayrılma aşamasına geldiği iddia edilen Demet Akalın her ne kadar bunu yalanlamış olsa da eşinden ayrı çıktığı her gezide dedikodu kazanı yeniden kaynamaya başlıyor. Bunun son örneğini de Demet Akalın’ın Amerika ziyareti sırasında gördük. Tatile tek başına çıktığı için kocasıyla arasının bozuk olduğuna dair yorumlar alan Akalın bu yorumlara hesabından sert bir yanıt verdi. Demet Akalın paylaştığı uzun metinde pahalı çizmeleri üzerinden kendisine "Görgüsüz" diyen Hande Yener’e de yanıt vermeyi ihmal etmedi.

58fb0f7961361f18d00c0eec

İşte Demet Akalın’ın o yanıtı:

“Yok yüzüm asıkmış yok Okan’la aram kötüymüş vay efendim yalnız gelmişim de aramız açıkmış! Daha neler ya! İki ay önceden geleceğimiz belliydi başka boş vaktim yoktu kızım da bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı! Çok merak ediyorsanız kocama kendimden daha çok şey aldım! Çalışıp kazanıp kendim harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim helal olsun deyip geçin. Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum bütün sülalemin üstündedir benim elim. Benim evime girip her şeyimi çalan çırpan insana ben yardım etmem! Nasıl inanırsınız bunlara takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara… Utanmasalar ben kör etmiş oldum zaten kör doğan çoçuğu! Rica ediyorum ben bildiğiniz Demet’im değişmedim kimse de beni zorla değiştiremez! Sevgiyle kalın.”

Demet Akalın Hande Yener'e esti gürledi! ile ilgili etiketler Demet Akalın Hande Yener Okan Kurt Twitter Instagram Sosyal Medya Amerika tartışma yurt dışı çizme pahalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.