Demet Akalın canlı yayında sinir krizi geçirdi! / VİDEO

Şarkıcı Demet Akalın son dönemlerde hakkında evine haciz geldiği haberleri sonrası katıldığı Beyaz Magazin programında sinir krizi geçirdi.

Şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz magazin'de hıçkırarak ağladı. Haciz konusu hakkında da konuşan ve sinirlerinin bozuk olduğu görülen Akalın, Beyaz TV'de canlı yayına bağlanarak ağladı.

Şarkıcı Berkay'a altın takması eleştirilerine ateş püsküren Akalın, "Beni hastanelik edeceksiniz" şeklinde konuştu.

Demet Akalın, "Benim kimseye borcum yok benım çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimsede gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana 10 gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil, sattım. Kredi çekip yeni ev aldım, Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum." dedi

Demet Akalın'ın canlı yayında sinir krizi geçirmesi ünlü sanatçının eşi Okan Kurt ile boşanma aşamasında olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Demet Akalın'ın basın danışmanı ise çiftin boşanmasının söz konusu olmadığı söyledi.

Demet Akalın canlı yayında sinir krizi geçirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Demet Akalın beyaz magazin beni hastanelik edeceksiniz
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.