Demet Akalın artık isyan etti!

Eşiyle boşanma sürecinin ardından zor günler geçirdiği konuşulan şarkıcı Demet Akalın, arabasının yanına konulan tuğlalardan dolayı bacağı yaralanınca sosyal medyadan isyan etti.

Şarkıcı Demet Akalın başına gelen bir kaza sonrası sosyal medya hesabından tepki dolu bir paylaşımda bulundu. Arabasının yanına konulan tuğlalara bacağını çarpan ünlü şarkıcı, "Ne istiyorsunuz oğlum benden" diyerek isyan etti.

"ANA AVRAT..."

Okan Kurt'la olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işlerine adayan ve yoğun bir tempoya giren şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Yaşadığı yerde meydana gelen küçük kazayla alakalı hikaye kısmından bir fotoğraf paylaşan Demet Akalın, arabasının kapısının dışına bırakılan tuğlalara çarptığını belirtti ve şunları yazdı: "Arabamın kapısına tuğla koyan beyinsiz ana avrat! Ne istiyorsunuz oğlum benden!"

 Demet Akalın artık isyan etti!

Demet Akalın artık isyan etti! ile ilgili etiketler Demet Akalın tuğla
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.