Demet Akalın Ahmet'in yüzünü güldürdü

Şarkıcı Demet Akalın yürüme zorluğu çeken minik Ahmet'in yüzünü güldürdü.

TV8 de yayınlanan Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına yıllar önce kaybettiği oğlunu bulmak için katılan Fatma hanımın yürüme zorluğu çeken torunu Ahmet için büyük bir sürpriz yapıldı.

DEMET AKALIN DUYARSIZ KALMADI

Medyaextra.com'dan Funda Erkoç'un haberine göre;Minik Ahmet'in yaşadığı sıkıntıların program esnasında dile gelmesi sonrası şarkıcı Demet Akalın duruma hemen el attı ve minik Ahmet'in yüzünü güldürdü.

Demet Akalın Ahmet'in yüzünü güldürdü

Akalın, Ahmet için bir akülü sandalye aldı ve tedavi süreci boyunca rahatça kendi başına dolaşabilmesini sağladı.Akülü sandalyesini gören ve hemen binen Ahmet'in sevinci stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Demet Akalın Ahmet'in yüzünü güldürdü ile ilgili etiketler Demet Akalın funda erkoç gerçeğin peşinde TV 8 serap paköz akülü sandalye medyaextra.com
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.