DEM Parti eş başkanları ve Özgür Özel arasındaki görüşmede bakın ne konuşulmuş!

Kırmızı halı ile karşılanan DEM Parti Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel, CHP ile yaptıkları görüşmenin detaylarını açıkladı. Temel, CHP'nin sus pus olduğu ihanet dolu görüşmede PKK elebaşı Öcalan’ın ve hapisteki PKK'lıların durumu ve 31 Mart yerel seçimleri görüşüldüğünü itiraf etti.

CHP'nin kırmızı halı ile karşıladığı DEM Parti Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel, Özgür Özel ile arasındaki görüşmenin içeriğini açıkladı. 

İhanet dolu görüşmede Temel, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede asıl konunun 31 Mart yerel seçimler olmadığını itiraf etti. 

PKK'YA YARDIM EDEN BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI, PKK ELEBAŞI ÖCALAN'IN DURUMU...

CHP'nin sır gibi sakladığı ihanet görüşmesinin detaylarını Temel şöyle açıkladı:

“CHP ile görüşme aslında bir iade-i ziyaretti. Biliyorsunuz Genel Başkanları Özgür Özel, partimizi ziyaret etmişti. Biz de bu çerçevede bir ziyaret gerçekleştirdik. Bugün şüphesiz, Kürt sorunu, Kürt sorununa yönelik CHP’nin ve genel olarak muhalefetin yaklaşımı, tecrite ve tecritin aslında çözüm önündeki engelleyici rolüne dair tartışmalar yürütüldü.

Bizim gündemimizde bu vardı. Kayyum siyaseti buna bağlı olarak hukuk dışı uygulamalar, Can Atalay durumu ve içeride olan yüzlerce arkadaşımızın durumunu esas olarak siyasi gündem çerçevesinde yürütüldü. Seçim başlığı ise bu konulardan sadece biriydi”"

NEDİM ŞENER'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ: HANİ ŞEFFAF OLACAKTIN

Gazeteci Nedim Şener, Temel'in açıklamalarını paylaşarak, "PKK/DEM’ciler açıklamasa ne konuşulduğu bilinmeyecek. Hani şeffaf olacaktın" diyerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. 

 

DEM Parti eş başkanları ve Özgür Özel arasındaki görüşmede bakın ne konuşulmuş! ile ilgili etiketler CHP DEM Parti Özgür Özel Abdullah Öcalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.