DEM-HDP’DEN AK PARTİ MESAJLARI: YENİ AÇILIM HAYALİNİN PERDE ARKASI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail'in Refah'taki korkunç saldırılarını, Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk’ün AK Parti’ye mesajları ile DEM'in yeni açılım hayalinin perde arkasını ve TTB eski başkanı Şebnem Korur Fincancı ile Adnan Oktar suç örgütü arasındaki kirli ilişki ağını tartıştı.

''OLAY GAZZE'DEKİLERİ SİNA'YA SÜRMEYE DOĞRU GİDİYOR''

Bozkurt, ''İsrail'in saldırılarının ve ilerlemesinin önü yavaş yavaş açıldı. İsrail yok edilmediği sürece katliamlar devam edecek. Putin, bizim dostumuz değildir. Ancak Putin'in emperyalizme yönelik yaptığı tespitler var. Olay Gazze'dekileri Sina'ya sürmeye doğru gidiyor.

''TEHLİKELİ BİR BAŞLANGIÇ SÜRECİNİN İÇİNDE OLABİLİRİZ''

Terör örgütleri parça parça saldırıyor. Terör örgütlerinin iplerini tutanlar sabırla iş yaparak 5-10 yıllık planlar hazırlıyorlar. Tehlikeli bir başlangıç sürecinin içinde olabiliriz. Terör örgütlerinin hepsi düğmeye basmaya başladı. Hedef Mardinliler Derneği ise, neden bir siyasi faaliyet esnasında bu saldırıyı gerçekleştirdiler? Bu saldırı siyasi bir partiye saldırı değildir, Türk siyasetine yapılan bir saldırıdır. 

''KILÇDAROĞLU'LU BİR CHP'NİN HDP-DEM AÇISINDAN DAHA İYİ OLDUĞUNA MI İNANILIYOR? ÖRGÜT ETNİK VE MEZHEPSEL OLARAK BÖLME PLANINI MI DEVREYE SOKTU?''

2014-2015'te terör örgütüne katılım 5 binleri aşmış. Terör örgütü açılan alanı fırsat bilerek çalışmalarını artırmıştı. 2022'de ise yılda 57 kişi katılmış. Milli devleti ortadan kaldırmak ve Anayasa'yı değiştirmek gibi planlarla terör örgütlerini meşru hale getirmek için alttan altta çalışmalar yürütüyorlar. CHP içinde de bir mücadele var ve benzer gruplar HDP içinde de söz konusu. Acaba Almanya-İngiltere savaşı mı var? PKK ile Mustafa Karasu, İmamoğlu-Özel'e karşı 1 Nisan sabahı CHP'de Kılıçdaroğlu'nu mu istiyor? Kılçdaroğlu'lu bir CHP'nin HDP-DEM Parti açısından daha iyi olduğuna mı inanılıyor? Örgüt etnik ve mezhepsel olarak bölme planını mı devreye soktu? HDP-DEM Parti algı operasyonu yapıyor. HDP-DEM Parti, AK Parti'yi psikolojik harp unsuru olarak kullanıyor. CHP'yle ulus devleti yıkma pazarlığı yaptılar.

''FİNCANCI TÜRKİYE KARŞITI HER YAPIYLA İŞBİRLİĞİ YAPAR''

Şebnem Korur Fincancı emperyalizmin Türkiye'deki insanlarından biridir. Fincancı Türkiye karşıtı her yapıyla işbirliği yapar. 1999'da fincancı Adnan Oktar sorgusunda işkence yapıldığı iddiasıyla rapor hazırladı. Adnan Oktar operasyonuna darbe vurularak Oktar ve müritleri kurtarıldı.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

DEM-HDP’DEN AK PARTİ MESAJLARI: YENİ AÇILIM HAYALİNİN PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler DEM Parti HDP AK Parti Ahmet Türk Selahattin Demirtaş Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.