Delege istemedi, Kılıçdaroğlu atayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi. 16 kişi arasında delegelerin üzerini çizdiği Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz'ün yer almaması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun, delegeler tarafından istenmeyen bu iki ismi atama usulü görevlendireceği öne sürüldü.

CHP'de 37.Olağan Kurultay'ın üzerinden 3 hafta geçse de sular bir türlü durulmuyor. Kurultay sonrası muhaliflere yapılan baskılar, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamaları ve paralel liste tartışmaları büyük tartışmalara neden olmuştu.

Bu gelişmeler Muharrem İnce'nin parti kuracağı söylentileri ile gölgede kaldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'nı açıklamasının ardından kurultay tartışmaları bir kez daha gündeme geldi.

DELEGELER ÜSTÜNÜ ÇİZDİ, KILIÇDAROĞLU ATAYACAK

A Takımı ile ilgili birçok farklı eleştiri yer alırken, bugün tartışmaları alevlendirecek bir son dakika haberi geldi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre: CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, delegenin çizik attığı Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz'ü atama usülü ile görevlendireceği öğrenildi.

İKİSİ DE BAŞDANIŞMAN OLACAK

Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'ne giremeyen Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz'ün görevlerini A Takımı içerisinde kimseye vermedi. Kılıçdaroğlu, iki ismi de başdanışman pozisyonuna yerleştirecek. Delegenin üstünü çizdiği isimler eski görevlerine başdanışman sıfatıyla devam edecek.

Delege istemedi, Kılıçdaroğlu atayacak

Tuncay Özkan, Basın ve Medya İlişkilerini, Ünal Çeviköz ise Dış İlişkileri yönetecek.

Delege istemedi, Kılıçdaroğlu atayacak - Resim : 2

DELEGELER BU KARARA NE DİYECEK?

Kılıçdaroğlu'nun delegelerin iradesini yok saymak anlamına gelen bu hamlesinin gerçekleşmesi durumunda delegelerin ne tepki vereceği merak konusu.

Delege istemedi, Kılıçdaroğlu atayacak ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan ünal çevikoz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.