Dehşete düşüren ayrıntı! Darbeciler bu silahı kullanmış

Ankara'da darbeci askerlerin kullandığı silah şoke etti. Darbeci askerlerin helikopterden bu silahla ateş ettiği vatandaşlardan bazılarının kafalarının parçalandığı, kol ve bacaklarının koptuğu belirlendi.

Ankara'da darbeci askerlerin helikopterle ateş ettiği vatandaşlardan bazılarının kafalarının parçalandığı, kol ve bacaklarının koptuğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu kayıtlarına göre yüksek ateş gücüne sahip silahların sebep olduğu yaralanmalar neticesinde bazı cesetlerin vücut bütünlüğü bozuldu. Ayrıca vurulma açısından da atışların helikopterden yapıldığı kesinleşti. Askeri kaynaklar da helikopterde sivil vatandaşlara, emniyet ve MİT binalarına yönelik saldırılarda kullanılan silahın 12.7 mm çapında, muharebede düşman zırhlıları ve piyadelerine karşı özel mermiler atan M61 tipi ağır makineli tüfek olduğunu belirtti.

180720161553451214496_3.jpg

Dehşete düşüren ayrıntı! Darbeciler bu silahı kullanmış ile ilgili etiketler Ankara darbeci askerler Adli Tıp Kurumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.