Deha kimdir? Deha Bilimlier eşi Aslı Bilimlier kimdir, Gülşah Saraçoğlu ile aldattı mı?

Eşi Aslı Bilimlier'i modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddia edilen Deha Bilimlier, magazin gündeminde ilk sırada yer aldı. 3 çocuk babası olan Bilimlier iddiaların hemen ardından sessizliğini bozdu.

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier'i sahnesine gelen modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları sonrasında magazin gündemi bir anda karıştı. Sosyal medyada Deha Bilimlier kimdir sorusuna yanıt arandı.

Deha Bilimlier kimdir?

4 Haziran 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Deha Bilimlier, eğitim hayatını tamamladıktan sonra müzik sektörüne giriş yaptı. İlk olarak 2004 yılında katıldığı “Akademi Türkiye” adlı müzik yarışmasında adını duyurduktan sonra 2008 yılında 5555 isimli bir single çalışması yaptı ve profesyonel olarak müzik kariyerine giriş yapmış oldu.

Deha kimdir? Deha Bilimlier eşi Aslı Bilimlier kimdir, Gülşah Saraçoğlu ile aldattı mı?

2013 senesinde “Mutasyon” isimli ilk albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm pek çok kişi tarafında sevilerek dinlendi. Daha sonra 2016 yılında piyasaya sürdüğü “Kalben” adlı albümü ile büyük ün kazandı.

2017 yılında Puhu TV’de yayınlanan “Fi” isimli dizide Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç gibi isimler ile birlikte rol aldı. Bilimlier, bu dizide kendisine klip çeken bir şarkıcıyı oynadı. Son yıllarda en çok dinlenen şarkısı ise “Dalga Dalga” oldu. Şarkının klibinde Murat Övüç de yer aldı.

Deha kimdir? Deha Bilimlier eşi Aslı Bilimlier kimdir, Gülşah Saraçoğlu ile aldattı mı? - Resim : 2

Deha Bilimlier’in sevilen şarkıları arasında; Yakarım Geceleri, Dalga Dalga, Hançer, Kalben, Tanrım, Papatya, Şiire Gazele ve Uğurlar Olsun yer almaktadır. Verdiği bir röportajda sahnede kendisini bulduğunu belirtmektedir.

Deha Bilimlier, avukat Aslı Bilimlier ile dünya evine girmiştir. Bu evliliğinden dört çocuğu dünyaya gelmiştir.

Deha kimdir? Deha Bilimlier eşi Aslı Bilimlier kimdir, Gülşah Saraçoğlu ile aldattı mı? ile ilgili etiketler Deha Bilimlier Gülşah Saraçoğlu Aslı Bilimlier
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.