'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Tanju Özcan'a Faik Öztrak'tan tepki! ''Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya 10 gün sürecek 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakmasını talep eden ve CHP yönetimini eleştiren Özcan'a CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ''Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP'den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz ay partisine döndükten sonra Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakmasını istemiş, ardından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Bunun üzerine 'başkaldırı' açıklaması yapan Özcan, Bolu'dan Ankara'ya CHP Genel Merkezi'ne yürüyeceğini duyurmuştu.

Tanju Özcan, yürüyüşten vazgeçmesi için Kılıçdaroğlu'nun çevresinden kendisine siyasi rüşvet teklif edildiğini açıklamıştı. Özcan, bugün 'adalet ve değişim' yürüyüşüne başladı. 

CHP YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ!

Tanju Özcan yürüyüşüne başlamadan önce Atatürk'e seslenirken CHP yönetimini de eleştirdi. Özcan konuşmasında "Ata'm, senin kurduğun ve Cumhuriyet'i kuran Cumhuriyet Halk Partisi şu anda maalesef başarısız insanlar tarafından yönetiliyor" ifadelerini kullandı.

'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Tanju Özcan'a Faik Öztrak'tan tepki! ''Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!”

ÖZTRAK'TAN ÖZCAN'A: ATEŞ OLSA CİRMİ KADAR YER YAKAR

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara’ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruyu, “Belediye başkanları öncellikle kendi illerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. İddiaları akıl işi değildir Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!” şeklinde yanıtladı.

'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Tanju Özcan'a Faik Öztrak'tan tepki! ''Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!” ile ilgili etiketler Faik Öztrak Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.