Değeri 392 TL olan 7 oyun ücretsiz oldu! İşte Amazon Prime Gaming Kasım ayı oyunları!

Amazon Prime Gaming her ay olduğu gibi bu ayda kullanıcılarını sevindirecek. Toplam değeri Değeri 392 TL olan 7 oyunu bu ay ücretsiz veriyor. İşte Amazon Prime Kasım ayı oyunları...

Amazon Prime Gaming kullanıcılarına her ay sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Prime Gaming abonelerine özel olan ve her ay yenilenen ücretsiz oyunlarına yenisini ekledi. Prime Gaming kasım ayına özel oyunlarını açıkladı. Toplam değeri Değeri 392 TL olan 7 oyunu bu ay ücretsiz veriyor. 

Değeri 392 TL olan 7 oyun ücretsiz oldu! İşte Amazon Prime Gaming Kasım ayı oyunları!

AMAZON PRİME GAMİNG'E KASIM 2022'DE SUNACAĞI 7 OYUN

-Fallout New Vegas Ultimate Edition
-WRC 9 FIA World Rally Championship
-Last Day of June
-Indiana Jones and The Last Crusade
-Etherborn
-Whispering Willows
-Facility 47

Oyunlar Kasım ayı sonuna kadar erişime açık kalacaktır. Bu süre zarfında oyunların tadını çıkarabilirsiniz. 

AMAZON PRİME GAMİNG AYLIK NE KADAR?

Amazon Prime Gaming hizmetlerinden faydalanmak için Amazon Prime üyeliği satın almanız gerekiyor. Şu an için aylık 7,90 TL ödeyerek Prime üyesi olma şansınız var.

 

 

 

Değeri 392 TL olan 7 oyun ücretsiz oldu! İşte Amazon Prime Gaming Kasım ayı oyunları! ile ilgili etiketler Amazon Prime Gaming
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.