"Defteri almışlarsa, yine gider, yine yazarız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretine ilişkin eleştirilerine yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Defteri almışlarsa bir daha gider, bir daha yazarız. Anıtkabir'e gitmek bizim için çok değerli" dedi.

Ekrem İmamoğlu, kendisini mazbatasını almadığı halde Anıtkabir Özel Defteri'ni 'Büyükşehir Belediye Başkanı' sıfatıyla imzaladığı için eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Facebook üzerinden yaptığı canlı yayında konuşan İmamoğlu, "Usulleri daha sonra konuşuruz, şu an gündemimiz değil. Anıtkabir'e ne zaman fırsat bulsam giderim. Defteri almışlarsa bir daha gider, bir daha yazarız. Anıtkabir'e gitmek bizim için çok değerli. Yine gider yazarız, sorun olmaz." ifadesini kullandı.

İmamoğlu, Erdoğan'ın "Belediye başkanının arkasını dayayacağı bir çoğunluk yoksa istediği gibi komisyon kuramaz, bütçeyi istediği gibi çıkartamaz" sözlerine de şöyle yanıt verdi:

'ELİM KOLUM BAĞLI DEĞİL, ARKAMI 16 MİLYON İNSANA YASLAYACAĞIM'

"Benim elim kolum bağlı değil, arkamı 16 milyon insana yaslayacağım. Meclisteki herkesi çalışmaya davet edeceğim. Onlarla beraber uyumlu bir şekilde süreci yöneteceğiz ve kendileri de şahit olacaklar."

"Defteri almışlarsa, yine gider, yine yazarız" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.