Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım: Sosyal medyada gündem oldu

Defne Samyeli'nin her paylaşımı olay, her yaptığı gündem olurken bu defa da kızı sosyal medyayı salladı. Defne Samyeli güzelliği ile gündemden düşmezken, güzel kızı da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Instagram hesabında yaptığı paylaşımda büyük bir dekolte veren Defne Samyeli'nin kızı haberlere konu oldu.

Defne Samyeli'nin her paylaşımı olay, her yaptığı gündem olurken bu defa da kızı sosyal medyayı salladı. Defne Samyeli güzelliği  ile gündemden düşmezken, güzel kızı da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İnstagram hesabında yaptığı paylaşımda büyük bir dekolte veren Defne Samyeli'nin kızı haberlere konu oldu.

 Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım: Sosyal medyada gündem oldu

Sürekli konuşulan ve gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin güzel kızı bu kez de salladı. Instagram hesabında dikkat çekici fotoğraflar paylaşan Defne Samyeli'nin ardından kızı da kendinden söz ettirmeyi başardı. 

 

İnstagram Sallandı! Fotoğraflar Tıklanma Rekoru Kırdı! 

 

Defne Samyeli kendi kadar güzel kızları ile zaman zaman ekran karşısına çıkıyor. Sosyal medyada da hayli aktif olan anne kızları takip yağmuruna tutan kullanıcılar geçtiğimiz gün bambaşka bir fotoğraf ile karşılaştı.

Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım: Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Dikkat çeken paylaşımları ile ilgi odağı olan anne ve kızları çok beğeniliyor. Artan takipçileri ve yağan beğeniler sosyal medyada çok fazla konuşuluyor. Dekolteli paylaşımla sosyal medyada yankı uyandıran Samyeli'nin kızı bir açıklama yapmazken ilgi çeken paylaşımlarına devam etti.

 Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım: Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

İnstagram kullanıcıları tarafından beğeni yağdı.  Son zamanların en popüler isimlerinden bir tanesi olan Defne Samyeli projeleri kadar güzelliği ile de konuşuluyor. Konuşulan güzel sunucu ve oyuncu kızlarını da paylaşmaktan çekinmiyor.

Son paylaşımlarda İnstagram sallanırken, kullanıcılar anne ve kızlara beğeni yağdırmaya devam ediyor. Güzel bulunan kızları ile Defne Samyeli çok konuşuluyor. 

Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım: Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Defne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.