Defne Samyeli'nin ehliyetine 6 ay el konuldu

Son zamanlarda magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren 49 yaşındaki eski sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli alkollü bir şekilde direksiyon başına geçince ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan Samyeli polis çevirmesine takılınca neye uğradığını şaşırdı.

Son dönemde kariyerine yeni bir yön vererek oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski sunucu Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Şişli’de seyir halindeyken direksiyon başında alkollü bir şekilde yakalanınca ehliyetinden oldu.

Geçen ay, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgınına yakalanan ve sahne programlarını iptal etmek zorunda kalan Defne Samyeli sağlığına kavuştu ve sahnelere geri döndü.

Defne Samyeli

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Kuruceşme’de bir mekanda sahne alan şarkıcı, mekan çıkışında alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçti. Alkollü bir şekilde araba kullandığı tespit edilince ehliyetini kaptırdı. Trafik kontrolünde alkolmetreye üfleyen ünlü şarkıcının yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu tespit edilince ceza almaktan kaçamadı.


6 AY SÜREYLE EHLİYETİNE EL KONULDU

Polis çevirmesine takılan ve alkollü olduğu ortaya çıkan Defne Samyeli’nin ehliyetine 6 aylığına el konuldu. Ayrıca 1339 lira para cezası da verildi.

 

Defne Samyeli'nin ehliyetine 6 ay el konuldu ile ilgili etiketler Defne Samyeli ehliyet Şişli trafik denetimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.