Defne Samyeli'nden Sedat Peker'e çok sert sözler! "Allah katında ayrıcalığın mı var"

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bugün attığı bir tweet gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sedat Peker'in son yaptığı paylaşımda Defne adında birisinden bahsetmesi tüm gözleri ünlü sunucu Defne Samyeli'ye çevirdi. Defne Samyeli ise cevabı sosyal medyadan verdi.

Defne Samyeli'nden Sedat Peker'e çok sert sözler! "Allah katında ayrıcalığın mı var" Ünlü sunucu Defne Samyeli, bugün twitter'da açıklamalarda bulunan son günlerin en çok konuşulan ismi Sedat Peker hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in attığı bir tweet gündem oldu. Tweet'in içinde yer alan Defne ismi ise tüm sosyal medya kullancılarının akıllarına Defne Samyeli'yi getirdi. Çok konuşulan paylaşım sonrası ünlü sunucudan cevap gecikmedi. Kul Hakkında sığdı mı başlıklı tweet'inde şuınları söyledi:

İşte o cevap!

DEFNE SAMYELİ SEDAT PEKER'E NE DEDİ?

ben o 'defne hanım' değilim. ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş, ya da yaratılmış. son dönemin en popüler tweet'lerinin yazarı sedat peker, bunlardan birinde bahsettiği 'defne hanım'ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu defne'ler durduk yere zan altında kalmaz, iftiraya uğramaz.

yayınlarında sık sık allah'a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, kur'an'ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de 'kul hakkı'na atıfta bulunan sedat peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım.

Defne Samyeli'nden Sedat Peker'e çok sert sözler! "Allah katında ayrıcalığın mı var" ile ilgili etiketler Sedat Peker Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.