Defne Samyeli'den dudak uçuklatan sahne ücreti!

Ünlü sunucu Defne Samyeli, yeni kariyer planlamasını şarkıcılık üzerine yoğunlaştırdı. Samyeli'nin sahne fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin dünyasının ünlü isimleri kazançlarını artırmak için farklı alanlara yönelmekten çekinmiyor. Bunun son örneği Defne Samyeli oldu. Haber spikeri olarak tanınan eski güzellik kraliçelerinden Defne Samyeli, önce oyunculuğa sonra da şarkıcılığa merak sardı.

O SES TÜRKİYE'DE HAYRAN BIRAKTI

Şarkıcılık konusunda hayli iddialı olan Samyeli, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda da dinleyicilerden tam not aldı. Üstelik Samyeli, şarkıcılık konusundaki yeteneğini yılbaşı gecesi için hazırlanan O Ses Türkiye programındaki performansıyla da bir kez daha kanıtladı.

75 BİN TL İSTİYOR

Genç kızları andıran fiziğiyle dikkat çeken Defne Samyeli'nin şarkıcılık konusuna iyice odaklandığı ve sahne teklifleri almaya başladığı öğrenildi. Ajda Pekkan'dan eğitim alan Samyeli, sahne fiyatını da belirledi. Spikerlik ve oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da kendisini kanıtlayan Samyeli, konser için 75 bin TL istiyor.

Defne Samyeli'den dudak uçuklatan sahne ücreti! ile ilgili etiketler Defne Samyeli sahne şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.