Defne Samyeli Yalı Çapkını'nı Kabul Etseydi Bu Rolü Oynayacaktı!

Yalı Çapkını seyircisinin aklında şu sıralar tek bir soru var: Defne Samyeli, Yalı Çapkını dizisinden gelen teklifi kabul etseydi hangi rolü oynayacaktı? Geçtiğimiz gün atv'nin Aldatmak dizisiyle anlaştığı duyurulan Samyeli'nin Yalı Çapkını'nda oynayacağı rol de belli oldu.

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle hatta her sahnesiyle gündem olmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olan OGM Pictures'in Star Tv için çektiği dizigeride kalan 10 bölüm boyunca reytinglerin zirvesinden düşmedi. Bugün İbrahim karakterini oynayan Cansu Fırıncı'nın veda ettiği Yalı Çapkını dizisinden bir önemli haber daha geldi.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Ersin Arıcı, Şerif Sezer, Cansu Fırıncı, Gözde Kansu, Sema Bozacı ve Diren Polatoğulları gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle ilgili bomba gelişmeler yaşanıyor.

Ferit ve Seyran ilişkisinin yanısıra Suna, Sultan ve İfakat gibi karakterlerin de ilgiyle takip edildiği Yalı Çapkını'nda Defne Samyeli detayı da ortaya çıktı.

SAMYELİ'NİN YALI ÇAPKINI'NDAKİ ROLÜ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz gün atv'nin Aldatmak dizisiyle anlaşan ve Avukat Elmas rolüyle yakında izleyeceğimiz ünlü oyuncu Defne Samyeli'nin daha önce Yalı Çapkını'ndan teklif aldığı ortaya çıkmıştı.

Bu gelişme sonrası dizinin hayranları da Samyeli'nin teklifi kabul etmesi halinde hangi rolü oynayacağını araştırmaya başladı. İşte o sorunun yanıtı...

Defne Samyeli, Yalı Çapkını'ndan gelen teklifi kabul etseydi Gözde Kansu'nun oynadığı Gülgün karakterini oynayacaktı. Bildiğimiz gibi Gülgün, Seyran'ın kayınvalidesi. Ancak birçok yorum da Defne Samyeli'nin bu rola yakışmayacağı yönünde.

Siz Samyeli'nin Yalı Çapkını'ndaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Defne Samyeli Yalı Çapkını'nı Kabul Etseydi Bu Rolü Oynayacaktı! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.