Defne Samyeli Aldatmak Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

atv'nin Vahide Perçin'li dizisi Aldatmak reytinglerde önemli bir sıçrama yakaladı. Aslında ilk bölümlerde durgun giden hikaye zamanla derinleşti. Tabi bu durumda Perçin ve diğer usta oyuncuların da etkisi büyük. Şimdi de Aldatmak dizisine çok önemli bir isim daha dahil oldu.

Defne Samyeli'nin Aldatmak dizisi oyuncuları arasında yerini alması hayranları için de büyük bir sürpriz oldu. Uzun süredir sahnelerde olan ve şarkıcılıkta karar kılan ünlü sunucu ve manken Defne Samyeli sürpriz yaparak Aldatmak dizisinde rol alacağını duyurdu.

Defne Samyeli, bu sezon Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden de teklif almıştı ancak tercihini Aldatmak'tan yana kullandı. Samyeli, dizide Avukat Elmas karakterine hayat verecek.

DEFNE SAMYELİ ALDATMAK DİZİSİNE KATILDI

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Sürgit, Caner Şahin, Merve Altınkaya ve Feyza Sevil Göngör'ün yer aldığı Aldatmak dizisi atv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor.

Hakim Güzide hanım'ın hikayesini anlatan Aldatmak dizisine Defne Samyeli'nin katılması büyük bir sükse yapacak gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, hadi yorumlara...

Defne Samyeli Aldatmak Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu ile ilgili etiketler Aldatmak Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.