Dedeye Babalar Günü mesajları 2021! Dedeye en duygusal Babalar Günü sözleri

Dedeye babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde baba olan Dedeye sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte, Dedeye en duygusal babalar günü sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde Dedeye söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

DEDEYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Babalar günün kutlu olsun bitanecik Dedem. Allah hep gönlüne göre versin.

Dünyanın en tatlı tonton dedesi seni çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun..

Sen benim hep esin kaynağım oldun. Babalar Günün kutlu olsun ve seni seviyorum.

Çınar ağacı gibi bizi kötülüklerden korudun Dedeciğim. Babalar Günün kutlu olsun canım dedem.

Babalığı senden öğrendim, şimdi kendim evlat sahibi olurken hep anılarım aklımda canlanıyor. Beni yetiştirirken attığın her adıma iyi ki diyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Dedeler torunlarının en yakın arkadaşıdır, kahramanıdır her şeyidir. İyi ki varsın Dedeciğim Babalar günün kutlu olsun.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür diIeğiyIe. Babalar Günün kutlu olsun canım Dedem.

Sevgili Dedeciğim, bana verdiğin kıymetle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. İyi ki benimlesin. Babalar günün kutlu olsun.

Dedeye Babalar Günü mesajları 2021! Dedeye en duygusal Babalar Günü sözleri

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Babalar günün kutlu olsun Dedemcim.

Dede kelimesi o kadar özel ki benim için çocukluğumun en güzel yılları senin yanında olduğum günlerdi Dedeciğim. Babalar Günün kutlu olsun.

Senin sevginin yeri gönlümde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. Babalar Günün kutlu olsun Dedem.

Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Babalar Günün kutlu olsun..Canım Dedem.

Dedeye Babalar Günü mesajları 2021! Dedeye en duygusal Babalar Günü sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü Dedeye babalar günü mesajları Dedeye babalar günü mesajı Dedeye babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.