Dedektif gibi iz sürdü ünlü yapımcının 93 taciz ve tecavüzünü ortaya çıkardı!

Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie ve Cara Delevingne'nin ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein'ın tacizine uğradıklarını itiraf etmelerinin ardından iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dünya çapında benzer itiraflar devam ederken, İtalyan oyuncu Asia Argento, ünlü yapımcının saldırdığı, taciz ve tecavüz ettiği 93 kadının listesini çıkardı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Hollywood'da ortaya çıkartılan Harvey Weinstein skandalında kurbanlardan biri olduğunu açıklayan İtalyan yönetmen oyuncu Asia Argento bir dedektif gibi çalışarak ünlü yapımcının saldırdığı, taciz ve tecavüz ettiği 93 kadının listesini çıkartarak Twitter hesabından yayımladı.

Asia Argento listeye eklenecek daha pek çok isim olduğunu ancak korku ve çekinge nedeniyle adlarının açıklanmasını istemeyenlerin bulunduğunu da belirtti.

asia2

Listede bilinen isimler Gweyneth Paltrow, Mira Sorvino, Cara Delevingne, Rose MacGowan dışında Harvey Weinstein'in iş yerinde çalışan kadınlar, ünlü olmak isteyen modeller, sinema oyunculuğu denemeleri yapan gençler, stajyerler de bulunuyor.

weinstein

Asia Argento, İtalya'da Harvey Weinstein tarafından taciz edilen ve ismini açıklamak istemeyen bazı kadınlarıda tanıdığını öne sürerek "Bu liste Harvey Weinstein kurbanlarının kendi istekleri ile yayınlanmaktadır" açıklaması yaptı

Dedektif gibi iz sürdü ünlü yapımcının 93 taciz ve tecavüzünü ortaya çıkardı! ile ilgili etiketler Taciz cinsel istismar asia argento harvey weinstein gweyneth paltrow mira sorvino tecavüs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.