Dede, oğlu, gelini ve torunu katledildi: Edirne'deki vahşetin detayları tüyler ürpertti!

Edirne'de aynı aileden 4 kişinin cansız bedeni evlerinde bulunmuştu. Dede, oğlu, gelini ve torununun başlarından tüfekle vurularak öldürüldüğü olayın detayları tüyler ürpertti. Köylüler evde kırık camların bulunduğunu söyleyerek olay sırasında arbede yaşanmış olabileceğini belirtti.

Edirne'nin Elmalı köyünde, aynı aileden dede Mehmet Güner (76) ile aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55) ve eşi Filiz Güner (47) ile çiftin çocukları Anıl Güner'in (26) cansız bedenleri evlerinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

 Cansız bedenler, cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

AİLENİN SÜT GETİRMEDİĞİNİ FARK EDİNCE MERAK ETTİLER

Ailenin cansız bedenlerinin ise sabah süt alamaya gelen kişinin bulduğu belirtildi. Kooperatiften her sabah süt toplamaya gelen görevliler, Güner ailesini süt getirmediğini fark edince telefonla aradı.

Dede, oğlu, gelini ve torunu katledildi: Edirne'deki vahşetin detayları tüyler ürpertti!

TORUNUN CESEDİ KAPI ÖNÜNDE BULUNDU

Aileye ulaşamayan görevlinin yönlendirmesiyle eve giden kişi, açık kapının hemen girişinde Anıl Güner'i ölü bulunca durumu köylülere bildirdi. Hemen eve gelen köylüler, Anıl Güner'in cesedinin yanı sıra müstakil evde 3 kişinin daha cansız bedenlerini bulunca jandarmaya bildirdi.

Dede, oğlu, gelini ve torunu katledildi: Edirne'deki vahşetin detayları tüyler ürpertti! - Resim : 2

BAŞLARINA ATEŞ EDİLMİŞ

Anıl Güner'in, dün akşam köy kahvesinde arkadaşlarıyla oturup, sohbet ettiği ve saat 24.00 sıralarında eve döndüğü öğrenildi. Yapılan ilk incelemede, 4 kişinin başlarına ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Dede, oğlu, gelini ve torunu katledildi: Edirne'deki vahşetin detayları tüyler ürpertti! - Resim : 3

KÖYLÜLER: CAMLARINDA KIRIK VARDI

Evde kırık camlarında bulunduğunu söyleyen köylüler, arbede yaşanmış olabileceğini dile getirdi. Jandarma ekipleri de bazı köylüleri bilgilerine başvurmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

Dede, oğlu, gelini ve torunu katledildi: Edirne'deki vahşetin detayları tüyler ürpertti! ile ilgili etiketler Edirne dede oğul köylü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.