DEAŞ'tan Esad konvoyuna kanlı pusu! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Suriye Humus'ta terör örgütü DEAŞ, Beşşar Esad rejimi ordusuna ait konvoya saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre 9 rejim unsuru öldü, 20 kişi yaralandı.

Terör örgütü DEAŞ, Humus'a bağlı Tedmur (Palmira) ilçesinin çöl bölgesinde Esad rejimi ordusuna ait bir konvoya pusu kurdu.

Ağır silahlarla başlatılan saldırı çatışmaya dönüşürken, ilk belirlemelere göre, 9 rejim unsuru öldü, 20'ye yakın ordu mensubu yaralandı.

DEAŞ'lı teröristler, 2 Ocak 2024'te de Deyrizor ilinin güneyindeki Tebni köyünde Esad rejimi ve İran destekli terörist gruplardan oluşan rejim güçlerinin konuşlandığı 17. Alay'a saldırı düzenleyerek, çok sayıda rejim unsurunu alıkoymuştu.

Suriye'de büyük ölçüde etkisini kaybeden DEAŞ, Humus, Dera, Suveyda ve Deyrizor illerinin bir kısmını kapsayan ve "Badiye" olarak bilinen çöl bölgesinde hücre yapılanması şeklinde varlığını sürdürmeye çalışıyor.

Terör örgütü, zaman zaman vur-kaç taktiğiyle Esad rejimine ve destekçilerine kayıplar verdiriyor.

DEAŞ'tan Esad konvoyuna kanlı pusu! Çok sayıda ölü ve yaralı var... ile ilgili etiketler Suriye Beşşar Esad DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.