DEAŞ zanlısı emniyette polisi bıçaklayarak şehit etti...

İstanbul'da "canlı bomba" olduğu şüphesi ile gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. DEAŞ'lı terörist, saldırının ardından öldürüldü.

Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine göre; ağır yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, ismi açıklanmayan DEAŞ'lı teröristin cesedi ise halen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bulunuyor.

terArist_deaA_1

Canlı bomba şüphesi ile gözaltına alınan teröristin bıçağı emniyetin içine nasıl soktuğu, gözaltına alınmadan önce üzerinin yeterince aranıp aranmadığı ise şimdilik soru işareti olarak duruyor.

Öte yandan Haberturk ise saldırganın DHKP-C üyesi olduğunu iddia etti.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Emniyet müdürlüğünde teröristin bıçaklı saldırısına uğrayan polis memuru, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Aehit_sinan_acar

DEAŞ'lı terörist tarafından bıçaklanarak şehit edilen Polis Memuru'nun adı belli oldu. Polis memurunun isminin Sinan Acar olduğunu bilgisine ulaşıldı.

DEAŞ zanlısı emniyette polisi bıçaklayarak şehit etti... ile ilgili etiketler DEAŞ İstanbul emniyet polis bıçaklı saldırıi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.