DeAndre Yedlin Galatasaray'da

Galatasaray sağ beke Newcastle United'dan DeAndre Yedlin'i transfer etti. Omar Elabdellaoui'yi talihsiz bir şekilde kaybeden Sarı-Kırmızılılar, 27 yaşındaki Amerikalı futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Cim Bom, Mbaye Diagne'nin ayrılığını da resmen duyurdu...

Galatasaray, yılbaşında yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle ölümden dönen ve futbol hayatı sona erme tehlikesiyle karşı karşıya olan Omar Elabdellaoui'nin yerini DeAndre Yedlin'le doldurdu. Norveçli sağ bekin yerine düşündüğü Newcastle United'ın Amerikalı sağ bekiyle bir süredir temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, transferi bitirdi.

Premier League zor günler geçiren Newcastle United'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. ABD'li yıldızla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Newcastle United'a 2016 yazında Tottenham Hotspur'dan 6 milyon euro bonservisle transfer edilen Yedlin, bu sezon Premier League'de 5'i ilk 11'de olmak üzere 6 kez forma giydi. Menajer Steve Bruce ile sorunlar yaşayan 1.73 boyundaki futbolcunun Letonya vatandaşlığı da bulunuyor.

DeAndre Yedlin Galatasaray'da

MBAYE DİAGNE KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, bir süredir West Bromwich Albion'la görüşme halinde olan Mbaye Diagne'nin Premier League ekibiyle anlaşmasının ardından transferi KAP'a bildirdi. 29 yaşındaki Senegalli stoper sezon sonuna kadar Birmingham'da kiralık olarak forma giyecek. Sam Allerdyce yönetiminde WBA, kümede kalmayı başarırsa Diagne'nin satın alma opsiyonu devreye girecek.  

Diagne'nin ardında Radamel Falcao'nun da takımdan ayrılması bekleniyordu ancak bu transferin sezon sonuna kalabileceği ifade ediliyor. Sarı-Kırmızılılar, Diagne'nin yerini ise Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ile doldurdu. 24 yaşındaki futbolcunun transferini resmen açıklayan Cim Bom, Jesse Sekidika'yı da Konyaspor'a kiraladı.

Öte yandan, Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesinin feshi için görüşmeler sürüyor.

DeAndre Yedlin Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Newcastle United DeAndre Yedlin Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.